Sopimusapteekit ja laitokset

Yhteystiedot

Sopimusapteekit

Anttolan Sivuapteekki

Elimäen Apteekki

Haminan Uusi Apteekki

Heinolan 3. Apteekki

Hirvensalmen Sivuapteekki

Hollolan Apteekki

Inkeroisten Apteekki

Itä-Porin Sivuapteekki
Jaalan Sivuapteekki
Kangasniemen Apteekki

Karhulan Tori Apteekki

Kauppakeskus Veturin apteekki, Kuusankoski

Kausalan Apteekki

Keski-Kotkan Apteekki
Korian Sivuapteekki

Korpilahden apteekki

Kotkan II, Pasaatin Apteekki
Kouvolan Ykkösapteekki
Kouvolan III Hansa-Apteekki
Kouvolan Salpa Apteekki (Prisman apt.)

Kouvolan Tornionmäen apteekki
Kouvolan Uusi Apteekki
Kuusankosken Ykkösapteekki

Lahden Keskusapteekki

Lapinlahden Apteekki

Lemin Sivuapteekki
Mikkelin 3. apteekki, Apteekki Stella
Mikkelin I Apteekki

Mikkelin Graanin apteekki

Mikkelin Omega Apteekki

Mikkelin Rantakylän Apteekki

Myllykosken Apteekki
Mäntyharjun Apteekki
Orimattilan Apteekki

Parikkalan 1. apteekki

Parkanon Apteekki
Porin Asema-apteekki
Puumalan Apteekki

Ristiinan Apteekki

Saaren sivuapteekki

Savitaipaleen Apteekki

Savonlinnan Linnanportin Apteekki
Suomenniemen Sivuapteekki

Urpolan Apteekki, Mikkeli
Valkealan Apteekki

Voikkaan Apteekki

Yliopiston apteekit, kaikki toimipisteet
Ylivieskan 2. Savarin apteekki

Ypäjän apteekki

 

Suorakorvauksen piiriin kuuluvat hoitolaitokset

  • Synlab / Cityterveys Oy: Kaikki Synlab / Cityterveyden toimipisteet Suomessa, puh. 010 326 3260

  • Ikimagneetti, Hallituskatu 1, 50100 MIKKELI, puh. 015 321 3280

  • Lääkärikeskus Ikioma, Porrassalmenkatu 21, 50100 MIKKELI, puh. 015 321 320

  • Mehiläinen: Kaikki Mehiläisen toimipisteet, puh. 010 414 00

  • Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy: Kaikki Pihlajalinnan toimipisteet, puh. 010 312 010

  • Suomen Terveystalo, Kaikki Terveystalon toimipisteet, puh. 030 6000

  • Mikkelin Fysioteam OMT, Maaherrankatu 19 A, 50100 MIKKELI, puh. 050 382 4466

  • Kymiterveys Oy, Kymenlaaksonkatu 6, 45700 KUUSANKOSKI, puh. 020 730 6210

Suoralaskutus edellyttää suostumustasi siitä, että hoitolaitos voi toimittaa perustietosi (nimi, henkilötunnus) ja tiedot hoitolaitoksessa käyttämistäsi palveluista Sairauskassalle. Suostumuksesi suoralaskutukseen ilmaiset hoitolaitoksen kassalla kertomalla olevasi Sairauskassan jäsen tai näyttämällä kelakorttisi tai lisäetuuskorttisi (muut vakuutetut eli entiset ulkojäsenet).

 

Synlabin kanssa tehty suorakorvaussopimus on valtakunnallinen ja suorakorvaus on voimassa kaikissa Cityterveyden toimipisteissä. Sopimus koskee lääkärin sairauden hoitoon määräämiä tutkimuksia, joista omavastuuosuus on 20 %. Kassan vakuutetuilta ei peritä toimistomaksua.


Ikimagneetin kanssa tehty suorakorvaussopimus koskee lääkärin määräämiä magneettitutkimuksia, joista omavastuuosuus on 20 %. Kassan jäseniltä ei peritä toimistomaksua.

 

KymiTerveys Oy:n kanssa tehty suorakorvaussopimus koskee lääkärien normaaleja vastaanottopalkkioita ja lääkärin sairauden hoitoon määräämiä tutkimuksia, joista omavastuuosuus on 20 %. Kassan vakuutetuilta ei peritä toimistomaksua.


Mehiläisen kanssa tehty suorakorvaussopimus on valtakunnallinen ja suorakorvaus on voimassa kaikissa sen toimipisteissä. Suorakorvauksen piiriin kuuluvat lääkärin normaalit vastaanottopalkkiot ja lääkärin sairauden hoitoon määräämät laboratorio-, röntgen-, UÄ-, ENMG- ja magneettitutkimukset, joista omavastuuosuus on 20 %. Kassan vakuutetuilta ei peritä toimisto-/poliklinikkamaksua.


Pihlajalinnan kanssa tehty suorakorvaussopimus on valtakunnallinen ja suorakorvaus on voimassa kaikissa sen toimipisteissä. Suorakorvauksen piiriin kuuluvat lääkärin normaalit vastaanottopalkkiot ja lääkärin sairauden hoitoon määräämät laboratorio-, röntgen-, UÄ-, ENMG- ja magneettitutkimukset, joista omavastuuosuus on 20 %. Kassan vakuutetuilta ei peritä toimistomaksua.


Terveystalon kanssa tehty suorakorvaussopimus on valtakunnallinen ja suorakorvaus on voimassa kaikissa sen toimipisteissä. Suorakorvauksen piiriin kuuluvat lääkärin normaalit vastaanottopalkkiot, lääkärin sairauden hoitoon määräämät laboratorio-, röntgen-, UÄ- , ENMG- ja magneettitutkimukset, joista omavastuuosuus on 20 %. Kassan vakuutetuilta ei Terveystalon toimipisteissä peritä toimisto-/poliklinikkamaksua.


Mikkelin Fysioteamissa suorakorvauksen piiriin kuuluu lääkärin määräämä fysioterapia, josta korvataan kassan sääntöjen mukaisesti 50 % kustannuksista, mutta enintään 400 euroa kalenterivuodessa.  

 

Lääkärin tekemät toimenpiteet esim. tähystykset, luomen poistot, punkteeraukset ja muut vastaavat tai leikkaukset eivät kuulu suorakorvaussopimukseen ja ne maksetaan hoitolaitokselle kokonaan itse ja niistä haetaan korvausta erikseen Sairauskassasta.
Mahdollisesti perittävät tarvikekulut, laitos- ja toimenpidemaksut tai muut vastaavat maksetaan hoitolaitokselle itse eikä niistä ole mahdollista saada korvausta, koska ne eivät ole lisäetuutena korvattavia kustannuksia.  

Alennuksia ja etuja vakuutetuille 

Silmäasemien toimipaikat tarjoavat kassan vakuutetuille alennuksia mm. silmä- ja aurinkolaseista sekä piilolinsseistä. Etuja voit hyödyntää esittämällä Silmäasemalla kelakorttisi (työntekijä- ja eläkeläisvakuutetut). Muiden vakuutettujen (aiemmin ulkojäsenet) on edut saadakseen esitettävä lisäetuuskorttinsa Silmäasemalla. Maksat ostoksesi kuitenkin edelleen itse Silmäasemalle ja haet mahdollisen korvauksen Sairauskassasta.

Lue lisää Silmäasemien tarjoamista alennuksista tästä.

Tutkimuksiin on oltava lääkärin määräys, jos haet niistäkorvausta Sairauskassasta.

 

 

Synsamin toimipaikat tarjoavat kassan vakuutetuille ja perheenjäsenille alennuksia silmälaseista, piilolinsseistä ja aurinkolaseista. Voit hyödyntää etuja näyttämällä kelakorttisi (työntekijä- ja eläkeläisvakuutetut) tai lisäetuuskorttisi (muut vakuutetut). 

Lue lisää Synsamin tarjoamista alennuksista tästä.

 

 

Coronaria Hammasklinikoiden toimipaikat tarjoavat kassan vakuutetuille alennuksia mm. hampaiden perushoidosta ja suuhygienistin hoidosta. Etuja voit hyödyntää ajanvarauksen yhteydessä etukoodilla KUUSANKOSKI. Voit tarvittaessa esittää vastaanotolla vielä kelakorttisi (työntekijä- ja eläkeläisvakuutetut) tai lisäetuuskorttisi (muut vakuutetut/entiset ulkojäsenet). Maksat hoidoista Coronaria Hammasklinikalle sairausvakuutuslain mukaisen omavastuuosuuden, josta haet itse korvausta Sairauskassasta.

Lue lisää Coronaria Hammasklinikoiden tarjoamista eduista tästä. 

Lue ohjeet Coronaria Hammasklinikan ajanvaraukseen ja etukoodin käyttöön tästä.

 

Coronaria Uniklinikka Oy tarjoaa kassan vakuutetuille etuja unihäiriöiden tutkimuksista ja hoidoista. Etuja voit hyödyntää esittämällä kelakorttisi (työntekijä- ja eläkeläisvakuutetut), jonka kääntöpuolella on merkintä TYÖPAIKKAKASSA 44501. Muut vakuutetut (entiset ulkojäsenet) esittävät lisäetuuskorttinsa, josta kassan nro 44501 jäsenyys käy ilm. Edut koskevat myös etävastaanottoja, jolloin voit hyödyntää etuja koodilla TYÖPAIKKAKASSA 44501.

Lisätietoja Coronaria Uniklinikan tarjoamista eduista saat Sairauskassasta.